Thursday, 5 May 2011

--->Recently<--

the 1st entry yg aku wat..
...hehe~~...
(^_^)
actually aku pun xbpe pndai sgt nk wat blog ni..
tp bile tgk org keliling aku sume ade blog sendiri aku pun cam..
Aku = "siot la..nk jgak post2 bende jahat dalam pale aku ni..
mesti best kan??"
well...
 tp dalam ati jela bende ni..
 gile pe nak ckap sorang2 kuat2..
Girl 1 = "eh...apsal dak tu cakap sorang2?? gile ke??"
Girl 2 = "aah kot..kesian die kan??dah la hensem,kacak, bergaya,kau memang da' bomb!
 tapi gile...kesian.."(sambil geleng pale)
haaa...ni la dorg akan pikir kalau aku ckp sorg2..
biase la..aku mmg hensem..wah!
perasan pulak dah!
mesti korg kate aku ni budak jahat..
...haizzz...
=_="
susah jadi org popular ni..
by the way,nak bagi taw...
LAPTOP AKU ROSAK!!!!
WAAAAA~~~~
GAME AKU!!!!!!!
sedih~~~~~