Saturday, 30 July 2011

FAR150 on the corner

WAAAAARRGGGGHHHHH

abes la aku
kul 8stgh nnti ade test FAR150
n aku xstdy bnyak lg..
hahaha
i'm still wide awake though
perhaps i can use my time to study all of it
really hope i can score 4 this test
n 4 all of u guy out there that will be taking the same test,

good luck..wishing u all the best
may Allah always be with u guys
oopss..n girls too..hehe
love all of u..
oh noo...i'm a dead duck...
hahahaha

Thursday, 5 May 2011

--->Recently<--

the 1st entry yg aku wat..
...hehe~~...
(^_^)
actually aku pun xbpe pndai sgt nk wat blog ni..
tp bile tgk org keliling aku sume ade blog sendiri aku pun cam..
Aku = "siot la..nk jgak post2 bende jahat dalam pale aku ni..
mesti best kan??"
well...
 tp dalam ati jela bende ni..
 gile pe nak ckap sorang2 kuat2..
Girl 1 = "eh...apsal dak tu cakap sorang2?? gile ke??"
Girl 2 = "aah kot..kesian die kan??dah la hensem,kacak, bergaya,kau memang da' bomb!
 tapi gile...kesian.."(sambil geleng pale)
haaa...ni la dorg akan pikir kalau aku ckp sorg2..
biase la..aku mmg hensem..wah!
perasan pulak dah!
mesti korg kate aku ni budak jahat..
...haizzz...
=_="
susah jadi org popular ni..
by the way,nak bagi taw...
LAPTOP AKU ROSAK!!!!
WAAAAA~~~~
GAME AKU!!!!!!!
sedih~~~~~