Wednesday, 1 February 2012

Sorry U Olls

Sorry guys..kat sini aku nk mntak maaf kat korg smue sbb aku xkn dapat update blog selalu.. Telefon aku dah pergi.. Arwah baik orgnye.. sob3!!

Perasaan aku??

Well korg leh agak sendiri la kan?? aku ade update satus dlm Laman Buku yg kate fon aku lah besfren aku.. But now?? waa..i miss u!!
Ni lah rupe fon aku tu..
memanglah xberape canggih..
but aku dah tuka theme,layout,application,n graphic effects dlm tu..
so aku memang sayang sgt2 kat tepon aku ni..
Plus, Gambar aku!!

hm..xpelah..
aku redha..
maybe ade hikmahnye..
pape pun,yg aku taw,
lame lg aku baru akn pkai fon..
n aku xde nk trget phone ape2 pn..
baikkn aku??

But,,,,,,
aku ade wishlist.. 
utk birthday aku yg akn dtg ni..
hehehe..
aku nak.......

Blackberry Curve 9360 white
waaaaa..
gile tamak..
haha..
ade sebab kenape aku nk bb..
yg pnting bkn sbb aku nk bbm ngn org ke ape..
tu sume sampingan..
yg pnting,aku akn beli jgak..
sesape yg nk taw tu xde msalah nk chat aku..
hehe..

oops..
terlupe plak..
bile fon aku dah pegi,mknenye no aku pn da xde k??
but aku akn wat baru no tu..
pkai no lame..
so klau sape2 yg ade no aku tu,
bile aku gtaw aku dah wat blik no tu,
pndai2 la kome msg or call aku k??
okay..tu je~~
salam~~