Thursday, 19 January 2012

Rongak

Aq ad sorg kwan yg aq slalu ejek dy "rongak".. Hahaha..

Gigi dy xde lah rongak pun..lg cntik dari gigi aq yg da mcm kuih laps ni ha..hehe..tp aq slalu ejek dy rongak sbb dy ni slalu kate 'rongak' sbgai pengganti 'sengal' hahaha...so aq pn gelarkn dy rongak..

Dy ni obsess skit ngn prkataan "rongak" ni..sampai die punye name kat laman social and a few other site pun dy tulis "(nama) Rongak"..hahaha..aku mmg suke tol kacau dak ni..nak kate aku jhat tu xde la..tapi aku ni mmg suke usik dy..sbb dy cakap 'KL' pun mcm berterabur lagi..hehe..biase lah..da lame dduk kat kg halaman dy tu kat timur..sekarang ni xtaw lah mcm mne kn..da lame xjumpe dy..hehe,,

Then ade sorg lagi kwan aku yg pernah mngalami sakit gigi n terpakse lah dy ni menjadi rongak..gigi dy yg lain smuenye bersih n kemas..fuh! mmg klau tgk pn org bole kate dy ni leh wat iklan colgate..tapi sayg..tu dulu..sjak peristiwa gigi dy sakit tu,gigi dy xperfect dah..kesian..aku ingat lagi mse dy mngadu dy sakit gigi..dy ckap sakit sgt smpai jentik2 gigi dy tu..mule2 aku xtaw tahap sakit gigi dy tu mcm mne and dy ni ade habits kunyah ice..aku slalu mrah dy n xbg dy kunyah ice tu..tapi bile 1 ari tu dy tnjuk gigi dy kat aq,aq terkejut tgk gigi dy mmg dah tahap kronik..since then,aku bagi lah dy kunyah ice tu sbb dy kate gigi dy akn rase kebas sbb kesejukkan ice tu..mmg xbg kalau ikotkan aty aku..tp klau tu je yg bole wat dy okay,xpelah..bagi kelonggaran.. skarang ni dy dah ok dah..so... no ice k?? xelok kunyah ice.. tamau taw??

sekarang ni,turn aku plak yg kene rase gigi 'rongak' ni..hahaha.. act mcm ni, aku pnh tmpal gigi mse aku form 3 kat skolah dulu..smpai skarang still bertahan..alhamdulillah..smpailah 1 mase tu,aku tgh syok2 cungkil gigi sbb baru lpas mkn daging,tibe2, aku trase ade batu..pastu aku ludah la kluar..laps tu aku pelik..asal ade batu?? aku cpat2 g cari cermin n tgk..perghh!! gigi aku dah berlubang balik..hahaha..then aku mule la pham mcm mne rase sakit yg dy pnah rase dulu..mmg sgt sakit..end up,aku pn jentik2 gak gigi aku tu smpai patah..sakit sgt2..haha..

For H, im sorry coz aritu aku ingat xsakit sgt..aku ni slalu slow kn?? For F,i missed messing around n teasing u.. For N and S, thanks coz always supporting me even even i'm a pain in the ass for u girls..

Published with Blogger-droid v2.0.3

No comments:

Post a Comment